Matije Magdalenića 1, Velika Gorica

Savjetovalište o zdravom kuhanju

Naslovnica > Savjetovališta > Savjetovalište o zdravom kuhanju

U našem edukacijskom centru, kao dio ljekarničke skrbi za naše pacijente, a u sklopu nutricionističkog tima, počinjemo provoditi radionice prirodne kuhinje prema makrobiotičkim načelima.

U današnje vrijeme način i ritam život nam često ne dopuštaju da dovoljno brinemo o kvaliteti naše prehrane.

Stoga često, ponekad nesvjesno, a ponekad u nedostatku vremena, posežemo za brzim, manje kvalitetnim obrocima, nerijetko pripravljenim od necjelovitih, rafiniranih namirnica, što je dodatni otežavajući čimbenik za naše zdravlje.

Ako je to kratkoročno ili povremeno, vjerojatno neće uzrokovati značajniju štetu.

Ali ako tako izgleda naša svakodnevna prehrana, to se vrlo brzo može loše odraziti na naše cjelokupno zdravlje.

Na našim radionicama ćemo vam pokazati kako prehranom poboljšati zdravlje, koje su dobrobiti cjelovitih namirnica, kako planirati obroke, a da u kuhinji ne potrošimo sate i sate kuhajući, što je česta zabluda o makrobiotičkoj kuhinji, koje su prednosti uravnotežene prehrane bazirane na organskim i cjelovitim namirnicama, kako prehranu prilagoditi individualnim potrebama, zdravstvenom stanju ili godišnjim dobima.

Ove radionice nisu namijenjene samo veganima ili onima koji to žele postati, već i svima ostalima koji žele naučiti nešto novo, unijeti raznolikost u svoju kuhinju, obogatiti svoje kuhanje novim načinima pripreme jela, visokokvalitetnim namirnicama koje često nezasluženo zapostavljamo u kuhanju te onima koji žele naučiti kako složiti jednostavne i brze obroke, a da ujedno budu zdravi i cjeloviti.

Pozivamo vas da nam se pridružite u našoj gurmanskoj avanturi i začinite svoju kuhinju novim, zabavnim i korisnim umijećima.

Dobrodošli!

Skip to content